Lækre nye Jeans

(Oliver) Jeg har disse fede jeans fra hjemmesiden www.riott.dk

 

20160419_184652-1

Jeg elsker de små detaljer, samt militær mønsteret på dem. De ligner ikke alle andre jeans og det kan jeg godt lide ved dem. 

20160419_184812-1

De sidder hverken for stramt eller løst og er behagelige at have på. Det er ihvertfald ikke sidste gang jeg køber noget i mærket kosmos Lupo, det er virkelige fede bukser de laver og bedst af alt, så er damen vild med dem 😉

Hjemmesiden Riott har gode priser og en hurtig levering, så de kan klart anbefales. Så tjek deres hjemmeside ud og se om der kunne være noget for dig.

www.riott.dk

 

 

Forskelligheder

Oliver og jeg kommer fra to vidt forskellige familier og det har heldigvis ikke slået os af hesten, tvært imod. Oliver kommer fra det jeg vil kalde en fin familie, selvom han ikke altid kan lide at høre ordet. Der er intet ondt ment i det, men det er nok min måde og forklare forskellen 😄. Olivers familie er dejlig stor og de fleste er højt uddannede. De har alle tjent godt i deres levetid og har derfor også haft råd til huse, biler, både Osv, hvilket har været langt fra det jeg selv kommer fra.

Jeg kommer fra en ustabil familie, hvor der har været druk, kriminalitet samt misbrug af forskellige euforiserende stoffer. Jeg er den eneste der hidtil har fået mig en uddannelse i min familie, hvilket jeg er meget stolt af. Men det har også krævet sine tab at jeg ville videre med mit liv, jeg har nemlig følt mig nødsaget til at droppe kontakten til alt det negative der var omkring mig, så jeg kunne fokusere og koncentrere mig om mig selv.

Olivers familie har altid været der og er der stadig for os den dag i dag. Dette betyder mere end 1000 ord, da jeg syntes det er vigtigt at familier holder sammen i tykt og tyndt, men dette kræver selvfølgelig også at alle parter har et ønske om et godt forhold til hinanden.

Noget af det vigtigste i livet er at man har mennesker omkring en der ønsker en det bedste i livet, på den måde udvikler man sig hurtigere i en positiv retning.

Ud fra personlig erfaring har det hjulpet mig meget, at jeg har givet slip på de mennesker der havde en dårlig indflydelse i mit liv og lukke dem ind, som ønsker at give en positiv indflydelse.

Alle fortjener et godt liv <3

 

Har du hund?

Har du en hund eller flere, så er den her hunde shampoo perfekt til hunde som har tildens til at fælde meget. Shampooen hjælper nemlig på hårene, så hunden ikke fælder nær så meget.

20160404_220324-1Ikke nok med den hjælper på fældning, så dufter den utrolig frisk. Den vi har valgt dufter af frisk vandmelon, og allerede efter første brug, kan vi se at fældningen er blevet mindre.

20160324_180012-1

Så sidder man tilbage med en glad velduftende  hvalp og et pænt gulv. Så bliver det ikke bedre 😊.

Vi har været så heldig med ham her, da han er en rigtig vandhund der elsker at bade og svømme, så han er rigtig nem og have at gøre med, når han skal i bad.

Shampooen kan købes i petworld og kan klart anbefales til hunde som fælder.

Forberedelse

Hej alle sammen <3

I dag har vi hilst på præsten, som skal vie os meget snart. Vi fik gennemgået de praktiske ting samt fundet frem til de sange der skal synges i kirken. Pludselig kommer det hele meget tættere på og sommerfuglene kan ikke lade være med at melde sig i maven på en. Præsten var rigtig sød og imødekommende og var god til at sætte en ind i tingene.

Hverken Oliver eller jeg har været til bryllup før, så det hele er meget nyt og spændende. Det bliver dog ikke et helt klassisk bryllup, hvor det er min far som følger mig op til alteret. Jeg kender nemlig ikke min biologiske far og har derfor valgt at spørge min bror, om han kunne have lyst til at følge mig op istedet for. Til dette svarede han heldigvis ja. Det gjorde mig selvfølgelig rigtig glad, det betyder meget for mig, at det er ham der giver mig væk. Han kender Oliver og jeg så det er dejligt at han er så støttende omkring brylluppet. I hans verden burde vi allerede være gift og have fået børn, så han har gået og glædet sig til det her i flere år, hvilket er virkeligt sødt.

Efter besøget hos præsten og den kirke vi skal vie’s i, gik turen videre til blomsterbutikken. Vi har nemlig bestilt brudebuket i dag (jubii) og pynt til kirken. Så nu skulle der være styr på det hele til den store dag 🙂

Vi ønsker alle en dejlig Tirsdag <3

Hvordan ved man at man har fundet den rigtige og være sammen med?

Det kan være svært og svare på for mange, men for mit vedkommende tøver jeg ikke et sekundt. ❤

Oliver fejede hurtigt benene væk under mig, med hans dejlige personlighed og selvfølgelig hans flotte udseende. Vi kunne/kan gå i timevis og snakker om alt og ingenting også selvom vi kommer fra vidt forskellige hjem, har vi mange af de samme værdier og holdninger, hvilket jeg ligger stor vægt på. Oliver for mig til at føle mig tryg i hans nærvær og han er der altid når jeg har brug for ham. Oliver er den rigtige for mig, fordi han tør at være sig selv og fordi han spreder glæde i min hverdag selv efter 8 år sammen.

Jeg elsker at vi ikke diskutere små irriterende hverdags gøre mål eller økonomi. Vi har altid haft fælles økonomi, og de daglige gøremål hjælpes vi ad med. Oliver er sindssyg god til at lave mad og forkæler mig tit med massage, hvilket jeg elsker at få. Han er et dejligt omsorgsfuld menneske, der har fået min kærlighed til at vokse sig ubeskriveligt stort til ham. Selv efter 8 år sammen, får han mig til at føle mig som en lille nyforelsket pige. 

I den tid vi har været sammen har vi sjældent været hver for sig, da vi har nydt hiandens selvskab ude som hjemme. Det er dejligt at kunne savne en person hver dag og glæde sig til at komme hjem i armene på sin elskede igen. Vi er gode til at snakke om ALT, hvilket også er noget jeg sætter stor pris på. 

Vi har selvfølgelig som så mange andre haft op og nedture, MEN en ting er sikkert, vi får altid snakket ud inden vi ligger os til at sove.

Så ja Oliver er den rette for mig. Han er elsket ubeskriveligt højt og han giver mig stadig sommerfugle i maven.

 

Så kære Oliver tak fordi du er som du er ! Du er Nemlig min prins på den hvide hest og jeg glæder mig til at dele resten af livet sammen med dig ❤

20160310_000124-1 (2)