En fræk dag i det fri

Vi var i mandags en tur i Aalborg for at få fixet bilen.

Vejret var fantastisk dejligt, så vi besluttede os for at blive i byen, mens bilen blev ordnet. Vi lånte en lånebil så vi kunne komme lidt hurtigere rundt.

Vi kørte til Aalborg lystbådehavn og købte lidt drikkelse og slik til gå turen. Vi startede med at gå ned i parken og klokken var ikke mere end lidt over 08:00 om morgenen, men solen stod højt på himlen og vi blev begge meget positivt overrasket over det privatliv folk giver hinanden. Vi fandt os et sted vi kunne sidde i ro og mag.

20160613_090154

Oliver blev meget opstemt, da jeg begyndte at smide tøjet, for at få lidt sol på kroppen og dette førte til en stor bule i hans bukser 😄 dette måtte der jo gøres noget ved, så han fik sig en god sutterne i det fri.

20160613_090414

Turen gik derefter ned på havnen hvor Oliver flere gange har været som barn. Han får øje på en lille legeplads han engang havde leget på og den skulle selvfølgelig afprøves igen 😎

20160613_093343

 

Efter turen på legepladsen kom vi ned på havnen hvor Oliver finder en krabbe, han tør godt holde ved dem, så han hjælper den ud i vandet til de andre igen.

20160613_094204

Efter turen på havnen gik turen videre op i Aalborgs gågade. Vi var i mange af de forskellige butikker og fik selvfølgelig også købt lidt tøj og souvenirs med hjem.

Efter en dejlig by tur, gik vi tilbage til parken og satte os. Kan i gætte hvem der så igen blev opstemt 😜 hehe.

hehe det gjorde Oliver selvfølgelig !

Så Oliver får sig endnu en god ladning i det fri 😀.

20160613_090449

Kort tid efter bliver vi ringet op fra værkstedet, vores bil bliver desværre ikke færdig samme dag, da de manglede en del til den. Øv bøv, men så var det heldigt vi tog en låne bil og kunne køre hjem i den.

Om Tirsdagen var vi oppe og hente vores elskede bil igen og den køre igen som drøm ( perfekt ! )

Vi håber alle har haft en dejlig uge indtil videre <3

 

 

Tilbage efter en lille pause væk fra bloggen ❤

Hej alle sammen

Så er vi tilbage igen, efter en lille pause fra bloggen. 

Vi har nydt det fantastiske sommervejr, som der har været her det sidste stykke tid. Vi har bagt en masse lækkert hjemmebag. Vi har været i Hvidesande og nyde den lækre sandstrand og vi fik medbragt en lille grill så vi kunne grille lidt mad om aftenen. Det var super hyggeligt og vi havde Fenris hunden med, som elsker at komme i vandet. ( vores lille vandhund ) Vi har været meget i haven og fået styr på alle vores afgrøder, så nu bliver det spændende og se hvad det bliver til. Vi har allerede spist lækre radiser lige fra haven og vores salat, løg, tomater, kartofler, majs, ærter, ribs, almindelige hindbær og gule hindbær, brombær og boysenbær, almindelig jordbær og ananas jordbær, gulerødder, porre, broccoli og meget mere er alt sammen godt på vej. Så er der alle krydderurterne, basilikum, persille og have karsen er også godt igang med spirringen. I år håber vi på at vores kiwi plante vil sætte blomster, den er allerede langt over 2 meter høj og har bredt sig helt vildt. Vores nye kirsebær træ, kan vi nok først forvente at få noget ud af til næste år, men det er bestemt også noget vi glæder os til. Oliver og jeg har begge “grønne fingre” og det er super dejligt at have det og være sammen om. 

Vi har siden brylluppet nydt det nye spændende kapitel vi lige er trådt ind i. Selvom vi har været sammen i så mange år som vi har, gør det mig rigtig lykkelig at se at vi stadig hænger sammen den dag i dag ! Så jeg er evig taknemlig for at vi igennem de sidste 8år er vokset sammen og ikke væk fra hinanden. 

Jeg vil i dag forkæle Oliver med lækker massage og så vil jeg lave lidt lækkert mad til ham i aften. Hvis i har nogen gode Ideer til en lækker ret, så er i velkommen til at skrive en besked . 

Hvordan ser din/jeres dag ud? Og er der nogen som i mener der fortjener lidt forkælelse? Så fortæl gerne hvem og hvad i vil forkæle personen/personerne med og gør denne dejlige onsdag til noget særligt for en du holder af. 

rigtig god onsdag til jer.