Tv indlæg

Mormors bodel var et program som vi blev spurgt om vi havde lyst til at deltage i. Programmet var med i en undersøgelse om købe sex og om det fortsat skulle være lovligt i Danmark. Vi var en del forskellige mennesker der deltog i programmet, så man kunne få en bredere forståelse af den verden, vi hver især begiver os. Vi deltog med vores webcam sex, mens nogen andre fx arbejdede på bodel og tog mod kunderne Irl. Vi havde Karen og Suzanne hjemme ved os, som var værterne fra programmet. Første hånds indtrykket af dem var rigtig godt og vi fik snakket om mange ting sammen, mens de var hos os.

På et tidspunkt sidder de alene inde på værelset og snakker til kameraet omkring os og da vi ikke selv var med i den samtale, kunne vi så få lov og vente på at se hvad der blev snakket om, til programmet ville blive vist i tv. Vi gik begge to på uddannelse under optagelserne, så vi fik os et kæmpe chok da vi høre Karen fortælle i programmet at hun ikke troede på, at vi ville gennemføre en uddannelse. Vi blev nok mest chokeret over hvor “sødt” hun kan snakke med en mens man er i rummet og det næste øjeblik bliver man “dømt” af hende når hun ikke sidder sammen med en.

Men som man siger den der ler sidst ler bedst. Vi har begge uddannelser i dag og har begge læst videre og vi har ALTID vist at vi nok skulle komme igennem vores uddannelser.

Vi ville næsten have ønsket at hun havde taget debatten med os, så vi kunne få en forståelse af hvorfor hun sagde som hun gjorde.

Hvis hendes begrundelse havde været sådan fordi vi nemt kunne leve af vores hobby, vil vi måske bedre kunne forstå hendes udtalelse. Men selvom vi nemt kunne leve af vores hobby, ønsker vi som så mange andre mennesker, at have noget og kunne falde tilbage på. Og derfor valgte vi at gennemføre vores uddannelser! Vi har aldrig været flove over os selv og det vi laver, så for os har der ikke været problemer med at gå i skole og blive genkendt som sagt er det en hobby og vi er kun på når vi selv har lysten, derfor ville vi heller ikke gøre det til et “arbejde” det skal være sjovt og hyggeligt hver gang ellers ville det også kunne ses i det man laver, som hvor jeg tidligere har skrevet i et indlæg, at det kan se fake ud, hvis lysten ikke er der til hinanden eller at man bare gør det for pengenes skyld. Det er 100 procent lysten der driver os og det vil det blive ved med, til den dag vi ikke har sex længere, hvis det nogensinde sker 😉

Sex is a name

Sex is a game.

Forget The name

and Play The game. 😉

 

 

Skriv et svar