Hvordan ved man at man har fundet den rigtige og være sammen med?

Det kan være svært og svare på for mange, men for mit vedkommende tøver jeg ikke et sekundt. ❤

Oliver fejede hurtigt benene væk under mig, med hans dejlige personlighed og selvfølgelig hans flotte udseende. Vi kunne/kan gå i timevis og snakker om alt og ingenting også selvom vi kommer fra vidt forskellige hjem, har vi mange af de samme værdier og holdninger, hvilket jeg ligger stor vægt på. Oliver for mig til at føle mig tryg i hans nærvær og han er der altid når jeg har brug for ham. Oliver er den rigtige for mig, fordi han tør at være sig selv og fordi han spreder glæde i min hverdag selv efter 8 år sammen.

Jeg elsker at vi ikke diskutere små irriterende hverdags gøre mål eller økonomi. Vi har altid haft fælles økonomi, og de daglige gøremål hjælpes vi ad med. Oliver er sindssyg god til at lave mad og forkæler mig tit med massage, hvilket jeg elsker at få. Han er et dejligt omsorgsfuld menneske, der har fået min kærlighed til at vokse sig ubeskriveligt stort til ham. Selv efter 8 år sammen, får han mig til at føle mig som en lille nyforelsket pige. 

I den tid vi har været sammen har vi sjældent været hver for sig, da vi har nydt hiandens selvskab ude som hjemme. Det er dejligt at kunne savne en person hver dag og glæde sig til at komme hjem i armene på sin elskede igen. Vi er gode til at snakke om ALT, hvilket også er noget jeg sætter stor pris på. 

Vi har selvfølgelig som så mange andre haft op og nedture, MEN en ting er sikkert, vi får altid snakket ud inden vi ligger os til at sove.

Så ja Oliver er den rette for mig. Han er elsket ubeskriveligt højt og han giver mig stadig sommerfugle i maven.

 

Så kære Oliver tak fordi du er som du er ! Du er Nemlig min prins på den hvide hest og jeg glæder mig til at dele resten af livet sammen med dig ❤

20160310_000124-1 (2)

 

 

Skriv et svar