Forberedelse

Hej alle sammen <3

I dag har vi hilst på præsten, som skal vie os meget snart. Vi fik gennemgået de praktiske ting samt fundet frem til de sange der skal synges i kirken. Pludselig kommer det hele meget tættere på og sommerfuglene kan ikke lade være med at melde sig i maven på en. Præsten var rigtig sød og imødekommende og var god til at sætte en ind i tingene.

Hverken Oliver eller jeg har været til bryllup før, så det hele er meget nyt og spændende. Det bliver dog ikke et helt klassisk bryllup, hvor det er min far som følger mig op til alteret. Jeg kender nemlig ikke min biologiske far og har derfor valgt at spørge min bror, om han kunne have lyst til at følge mig op istedet for. Til dette svarede han heldigvis ja. Det gjorde mig selvfølgelig rigtig glad, det betyder meget for mig, at det er ham der giver mig væk. Han kender Oliver og jeg så det er dejligt at han er så støttende omkring brylluppet. I hans verden burde vi allerede være gift og have fået børn, så han har gået og glædet sig til det her i flere år, hvilket er virkeligt sødt.

Efter besøget hos præsten og den kirke vi skal vie’s i, gik turen videre til blomsterbutikken. Vi har nemlig bestilt brudebuket i dag (jubii) og pynt til kirken. Så nu skulle der være styr på det hele til den store dag 🙂

Vi ønsker alle en dejlig Tirsdag <3

2 meninger om “Forberedelse”

  1. Har i fundet en dato? Jeg synes det kunne være spændende at følge med i jeres bryllupsplaner, da det lidt er en anden og mere personlig side af jer.

    Jeg er selvfølgelig en kvinde, hvis i ikke allerede havde regnet det ud 😉

    1. Ja datoen er fundet ☺ Men da Oliver fx ikke må se mine kjole,smykker og sko Osv, så har jeg valgt ikke at ligge det ud endnu. Men der kommer mere om brylluppet meeeeget snart

Skriv et svar