Konkurrence

Hej alle sammen ❤ 

Så er det igen tid til en lille konkurrence 😘

Kan du gætte mit ynglings tal fra 1-100? Du har et gæt, til at gætte rigtigt. Hvis i er flere med det rigtige tal vil der blive trukket lod. Vinderen får 5 frække billeder der bliver sendt via mail eller Skype. 

konkurrencen slutter ikke her, for kan du gætte min ynglings farve sammen med mit ynglings tal, så vil der også blive sendt en fræk film på 10 min. Hvis der skulle være flere med det rigtige svar, så vil der blive trukket lod og filmen sendes over Skype.

konkurrencen gælder fra i dag og tilmed resten af weekenden, så vinderen vil blive fundet på mandag d. 11 april inden kl 17:00.

Vinderen får direkte besked 😘

Picture 69 (3)

43 meninger om “Konkurrence”

 1. 😉 hey smukke.., mit gæt på tal er 6., det er jo ikke kun et godt tal men også vildt dejligt at dyrke *sf* og farven må være sort, du har virkelig meget sort på, på alle dine billeder., og den klæder dig helt vildt godt.

 2. Hey Smukke
  Det kan næsten kun være Tallet 6…Gud ved hvor jeg har det fra…SF 😉
  Din Yndlings-farve er sort. Its Gotta Be…Jeg ELSKER nemlig selv den farve 🙂
  Rigtig forrygende Go Week-end

 3. Jeg tror dit favorit nummer er 69
  årsag vi alle som en af ​​dem, lol
  og din yndlingsfarve er rød
  ikke halvdelen se sexet i det , især på jul < 3; )

  1. Denne konkurrence er udløbet 🙂
   Du skal kigge på den i en af mine seneste indlæg.
   Det eneste du skal gøre er at trykke på det pop up vindue der er nederst i højre hjørne der står Follow.
   Du indtaster din mail og trykker sign up.
   Derefter får du en mail i din indbakke, som du skal trykke: confirm follow
   og så er du med i konkurrencen, der slutter her på fredag d. 4/11-16

Skriv et svar