25 års fødselsdag

Så kom den store dag endelig ❤

Den 30 april 2016 blev Oliver og jeg gift i en smuk kirke med de tætteste mennesker omkring os. Det var nervepirrende op til brylluppet og sommerfuglene fløj rundt i maven. Jeg var så nervøs, at jeg knap nok turde at kigge på folk der var mødt op for at fejre os og nåede samtidig ikke at beundre pynten i kirken, men det gjorde nu ikke noget, det eneste jeg havde øje for, var min dejlige mand som stod og tog mod mig ved alteret med åbne arme. Det var en helt ubeskrivelig fantastisk dag, med dejlige mennesker omkring en.

Vi syntes det var lidt sjovt, at man kan blive så nervøs, når vi kender hinanden så godt, men det var en rigtig dejlig følelse at blive teenage forelsket igen ❤

Mange har spurgt om vi kunne mærke forskel siden vi er blevet gift og til det kan jeg kun svare, at selvfølgelig ryger man tilbage til hverdagen igen, men i alt den tid vi har været sammen, har mange ting forandret sig. Vi har været unge og vilde, vi har haft mange år, hvor vi har været frie og kunne gøre som det passede os. Vi har fået os en uddannelse og begge læst videre og mange af vores tidligere interesser er byttet ud med nye. I dag er vi nu mand og hustru og vi er gået ind i et nyt spændende kapitel af vores liv. Der vil hele tiden ske nye ting og vi vil altid udvikle os sammen.

Billeder fra dagen i kirken og spise stedet kommer lidt senere, når vi har modtaget dem fra familien.

Men jeg har selv lidt billeder fra dagen, som i kan smug kigge 😙

Det var den bedste fødselsdag man kunne ønske sig ! Og vejret var vi utrolig heldig med vejret, da vejrudsigten meldte overskyet hele dagen. Så blev man lige ekstra glad for at se solen 💋 .. Endnu engang tak for alle de dejlige fødselsdags hilsner i sendte mig.

20160430_174502-1

20160430_091643

20160430_182511

20160430_182623

20160430_091616

20160430_182657

5 meninger om “25 års fødselsdag”

  1. hej katja det er en meget meget meget flot brude kjole du har på

    med venlig hilsen ulrich langekær

    1. Mange tak på bryllupsnatten blev der ikke lavet film eller billeder, det var en romantisk nat der kun blev delt mellem min mand og jeg

  2. Stort tillykke med den store dag. I så begge fantastiske ud, og jeg glæder mig til at høre mere og se flere billeder af dagen <3

Skriv et svar