Lækkert sommvejr

Vi har i den sidste uges tid nydt det fantastiske dejlige vejr 🙂

Der er blevet grillet, solet, lavet bål, ordnet have, fejret 90års fødselsdag i familien og meget mere.

20150807_140431

Vi har fået ordnet højbedet, plantet nogen kartofler, radisser, ærter, jordbær (alm og ananas jordbær) og majs. Der kommer salat hoveder og gulerødder i store altankasser og så er vores hindbær godt på vej sammen med vores kiwi plante. Vi har boysenbær og brombær på vej, samt en ny gul hindbærplante. Som i kan høre så elsker vi PLANTER <3 hihi

IMAG1472

Det er så hyggeligt at vande og ordne haven, mens dyrene nyder det udenfor sammen med en. Så der er hurtigt røget en masse af vores timer udenfor, hvilket har været dejligt og tiltrængt.

IMAG1086

Nu går vi så desværre ind i en weekend hvor vejret bliver knap så godt, så derfor har vi besluttet os at bage en masse lækkert og lave noget lækkert mad, så der er lidt at se frem til med hygge på sofaen og en god film på skærmen 😉

IMAG1058

 

Skriv et svar