Tilbage efter en lille pause væk fra bloggen ❤

Hej alle sammen

Så er vi tilbage igen, efter en lille pause fra bloggen. 

Vi har nydt det fantastiske sommervejr, som der har været her det sidste stykke tid. Vi har bagt en masse lækkert hjemmebag. Vi har været i Hvidesande og nyde den lækre sandstrand og vi fik medbragt en lille grill så vi kunne grille lidt mad om aftenen. Det var super hyggeligt og vi havde Fenris hunden med, som elsker at komme i vandet. ( vores lille vandhund ) Vi har været meget i haven og fået styr på alle vores afgrøder, så nu bliver det spændende og se hvad det bliver til. Vi har allerede spist lækre radiser lige fra haven og vores salat, løg, tomater, kartofler, majs, ærter, ribs, almindelige hindbær og gule hindbær, brombær og boysenbær, almindelig jordbær og ananas jordbær, gulerødder, porre, broccoli og meget mere er alt sammen godt på vej. Så er der alle krydderurterne, basilikum, persille og have karsen er også godt igang med spirringen. I år håber vi på at vores kiwi plante vil sætte blomster, den er allerede langt over 2 meter høj og har bredt sig helt vildt. Vores nye kirsebær træ, kan vi nok først forvente at få noget ud af til næste år, men det er bestemt også noget vi glæder os til. Oliver og jeg har begge “grønne fingre” og det er super dejligt at have det og være sammen om. 

Vi har siden brylluppet nydt det nye spændende kapitel vi lige er trådt ind i. Selvom vi har været sammen i så mange år som vi har, gør det mig rigtig lykkelig at se at vi stadig hænger sammen den dag i dag ! Så jeg er evig taknemlig for at vi igennem de sidste 8år er vokset sammen og ikke væk fra hinanden. 

Jeg vil i dag forkæle Oliver med lækker massage og så vil jeg lave lidt lækkert mad til ham i aften. Hvis i har nogen gode Ideer til en lækker ret, så er i velkommen til at skrive en besked . 

Hvordan ser din/jeres dag ud? Og er der nogen som i mener der fortjener lidt forkælelse? Så fortæl gerne hvem og hvad i vil forkæle personen/personerne med og gør denne dejlige onsdag til noget særligt for en du holder af. 

rigtig god onsdag til jer. 

2 meninger om “Tilbage efter en lille pause væk fra bloggen ❤”

  1. Does your site have a contact page? I’m having problems locating it but, I’d like to
    send you an email. I’ve got some recommendations for your
    blog you might be interested in hearing. Either way, great site and I look forward to seeing it grow over
    time. http://www.yahoo.net

Skriv et svar