En fræk dag i det fri

Vi var i mandags en tur i Aalborg for at få fixet bilen.

Vejret var fantastisk dejligt, så vi besluttede os for at blive i byen, mens bilen blev ordnet. Vi lånte en lånebil så vi kunne komme lidt hurtigere rundt.

Vi kørte til Aalborg lystbådehavn og købte lidt drikkelse og slik til gå turen. Vi startede med at gå ned i parken og klokken var ikke mere end lidt over 08:00 om morgenen, men solen stod højt på himlen og vi blev begge meget positivt overrasket over det privatliv folk giver hinanden. Vi fandt os et sted vi kunne sidde i ro og mag.

20160613_090154

Oliver blev meget opstemt, da jeg begyndte at smide tøjet, for at få lidt sol på kroppen og dette førte til en stor bule i hans bukser 😄 dette måtte der jo gøres noget ved, så han fik sig en god sutterne i det fri.

20160613_090414

Turen gik derefter ned på havnen hvor Oliver flere gange har været som barn. Han får øje på en lille legeplads han engang havde leget på og den skulle selvfølgelig afprøves igen 😎

20160613_093343

 

Efter turen på legepladsen kom vi ned på havnen hvor Oliver finder en krabbe, han tør godt holde ved dem, så han hjælper den ud i vandet til de andre igen.

20160613_094204

Efter turen på havnen gik turen videre op i Aalborgs gågade. Vi var i mange af de forskellige butikker og fik selvfølgelig også købt lidt tøj og souvenirs med hjem.

Efter en dejlig by tur, gik vi tilbage til parken og satte os. Kan i gætte hvem der så igen blev opstemt 😜 hehe.

hehe det gjorde Oliver selvfølgelig !

Så Oliver får sig endnu en god ladning i det fri 😀.

20160613_090449

Kort tid efter bliver vi ringet op fra værkstedet, vores bil bliver desværre ikke færdig samme dag, da de manglede en del til den. Øv bøv, men så var det heldigt vi tog en låne bil og kunne køre hjem i den.

Om Tirsdagen var vi oppe og hente vores elskede bil igen og den køre igen som drøm ( perfekt ! )

Vi håber alle har haft en dejlig uge indtil videre <3

 

 

Skriv et svar