Forår <3

Det har været en fantastisk mandag med en masse sol i haven 😍

Græsset er blevet slået for første gang i år og mine spire til diverse grønsager er lystigt på vej, hvilket er super skønt 😀

mange af jer ved det sikkert ikke, men en af mine store hobbyer er planter. Elsker planter og er heldigvis som årene er gået blevet bedre til at passe og pleje dem 😅 I år skal der laves kartofler, majs, ærter, salat, tomater, agurker, radisser, gulerødder, meloner, diverse krydderier og meget mere.

I forvejen har vi diverse frugt buske, almindelig hindbær og brombær, boysenbær i mørk og rød samt en gul hinbærbusk. Masser af smukke farver og så smager det fantastisk. Udover det har vi pæretræ, kirsebærtræ oget kiwi træ samt almindelige røde jordbær, hvide ananas jordbær og forskellige lækre rabarber planter.

Ja så er der alle blomsterne og alle planterne som også er på vej, men dem og alt det andet, skal der nok komme billeder af, når de er skudt i vejret 😍

Ønsker alle en fantastisk dejlig uge.

3 meninger om “Forår <3”

Skriv et svar