Gaver fra forplay.dk <3

Jeg har været så heldig at modtage to frække gaver fra nogle søde mennesker fra http://www.forplay.dk

Jeg har altid godt kunne lide bondage, der er noget frækt over, at manden styre en med hænder og ben bundet uden, at man kan stritte i mod. Det er samtidig ekstra frækt, at man ved, at manden udlever hans frække fantasier imens man ligger bundet i den ene eller anden stilling. Det er kun fantasien der sætter grænser.

En ting er at jeg godt kan lide, at blive bundet en anden ting er, at jeg elsker at bagbinde manden, så han ikke har muligheder for at bruge hverken ben eller arme. Min mand er kilden så en gag Ball kan nogle gange være en fordel 😁.

Med bondagen giver du magten til en anden eller du kan vælge selv, at brugen den på en. Personligt syntes jeg det er et rigtig frækt redskab til sexlivet.

 

Den anden gave er en Vive Shiatsu Luksus Genopladelig Magic Wand Vibrator, den har flere forskellige funktioner. Den har yderst et massage hovede, som kan bruges på ømme led og muskler. Den har forskellige vibrator indstillinger, så man kan afprøve forskellige styrker og vibrationer med den.

Vi valgte at afprøve den første gang ved lidt frækt forspil. Oliver blev bedt om at ligge sig til rette på maven i sengen hvorefter jeg brugte massagehovedet i nakken med bløde bevægelser. Vibrator hovedet stimulere hurtigt anstrengelserne i nakken og man falder hurtigt til ro ved Lyden af vibratoren. Oliver fik massage i nakken på ryggen og på lænden og han kunne tydeligt mærke en forskel efter en lang anspændt dag.

 

Derefter var det min tur til at prøve den dejlige Vive Shiatsu Luksus Genopladelig Magic Wand Vibrator og efter en dejlige massage skulle de andre funktioner afprøves. Den dejlige Vive har nemlig også vibrator i bunden (som i øvrigt kan bruges som dildo ) med forskellige vibrator indstillinger.

Jeg må ærligt indrømme, at denne Vive Shiatsu Luksus Genopladelig Magic Wand Vibrator er den der har givet mig den hurtigste orgasme, af alt legetøj jeg har afprøvet. Den har nogle fantastiske indstillinger og en dejlig kraftig vibrator som hjælper på ømme led og muskler, samt en dejlig klit orgasme 😀

Den skal helt sikkert i brug igen i dag, samt det frække bondage sæt !

Bondagen kan i købe her http://www.forplay.dk/sex-positioner/3512-fetish-fantasy-position-master-med-manchetter

Den lækre multi vibrator kan købes her http://www.forplay.dk/magic-wand-vibrator/2608-vive-shiatsu-luksus-genopladelig-magic-wand-vibrator

I er meget velkommen til at like deres facebook forplay.dk

Hvis i trænger til et lille pift i sexlivet, så er deres hjemmeside helt sikkert et besøg værd ! 😀

http://www.forplay.dk

Jeg takker mange gange, for de fantastiske frække gaver og ønsker alle en fantastisk weekend <3

 

Skriv et svar