Den Gyldne Måge

Idag har været en dejlig afslappende dag med hygge på sofaen. Oliver kom hjem lidt over 12, så han kunne smide sig på sofaen sammen med mig. Vi har lagt og set lidt forskellige serier, med dynen op over os.

Her til aften blev vi enig om, at ingen af os havde lyst til at stå i køkkenet og lave mad, så den nemme løsning blev den Gyldne Måge (Mc Donalds) Det er sjældent vi spiser fast food ude, men det hænder da engang i mellem. Da Oliver og jeg fandt sammen, havde han aldrig været på den Gyldne Måge (Mc Donalds) før, så det skulle han selvfølgelig prøve. Han var meget skeptisk over at skulle spise der, men jeg fik ham dog til sidst overtalt. Oliver købte en kyllingburger og det var ikke lige sådan en burger han havde forventet sig, da han troede han fik en sund burger. Jeg fik efterfølgende lov til at bestille det jeg altid bestiller på den Gyldne måge, som er 2 cheeseburger med ekstra kød og ost og uden pickles. Efter Oliver fik sat tænderne i burgeren, har det været den han har foretrukket også selvom han har prøvet de andre burger. Ved at lave en grill ordre er man sikker på, at få maden kommer lige fra varmen og så smager det som regel bedst.

Vi håber alle får en rigtig dejlig weekend.

2016-03-11 21.09.00 (2)

 

Skriv et svar