Ikke som de andre piger?

(Milli) Som lille får piger ofte barbie dukker, som de kan lege med og det gjorde jeg selvfølgelig også. Det sagde mig bare ingenting og derfor forblev de også i den æske de blev købt i.

Som 8 årig lavede jeg et lille loppemarked med mine dukker, så folk kunne komme og købe dem, til nogen som fik mere glæde af dem end jeg. Heldigvis blev de ALLE solgt, hvilket jeg synes var rigtig dejligt, for så skulle de ikke længere stå og fylde på værelset.

Pigerne på min alder elskede at lege”far mor og børn” eller  dem selv og en fyr de var blevet lidt “lun” på. Jeg var bare slet ikke i den “verden” hvor jeg havde lyst til at sætte mig på gulvet og lave en “fantasi verden”. Jeg har derimod altid været et udendørs menneske og elskede spille bold, grave huler i jorden, lave træhuse i træerne og meget mere. Så det var på mange måder svært for mig at tilbringe tid sammen med pigerne da jeg var yngre, da jeg følte jeg skilte mig ud fra dem. Jeg fandt ikke de samme ting interessante og derfor valgte jeg at gå mine egne veje.

Det er jeg på mange måder glad for jeg har gjort. For man skal altid følge sit hjerte. Og dette har heldigvis heller ikke forhindret mig i at hænge ud sammen med pigerne senere hen, når man har nået nogen andre fælles interesser. 🙂

Jeg har set flere programmer hvor man ser teenager og voksne, der ikke føler sig som de andre piger eller drenge og derfor føler de der er noget galt med dem, fordi de ikke deler samme interesser som det samme køn. Nogen ønsker at bytte krop og laver derfor indgreb på deres kroppe i form af kønskifte. Jeg syntes personligt det er lidt uhyggeligt at der findes nogen mennesker der ude, der føler de er født i den forkerte krop og går med en byrde resten af livet, eller føler et behov for kønsskifte. Jeg har lidt svært ved at forstå et menneske skal gennemgå dette, fordi de ikke føler de kan identificere sig med folk af samme køn i deres omgangskreds. Jeg har dog intet ondt og sige til dem, som gør det. Folk må gøre med deres liv som de har lyst til.

Men da jeg selv har været der, og ikke har følt at jeg kunne identificere mig med pigerne da jeg var yngre, er det svært for mig at forstå at man så kan springe fra det at føle sig “anderledes” til at ønske at ens krop skal laves om til det modsatte køn. Men det bliver jeg nok desværre aldrig klogere på. Programmerne var bestemt spændende, men jeg sidder desværre stadig tilbage og ikke kan forstå dem, selvom jeg så gerne ville.

Jeg ønsker alle god vind 🙂

Skriv et svar